Stijn van Kervinck

FRACTIEVOORZITTER

Ik ben Stijn van Kervinck (1995) en woon met veel trots op ons mooie eiland Walcheren. Geboren in Vlissingen, opgegroeid in Middelburg en nu alweer bijna 10 jaar woonachtig op Domburg in de prachtige Gemeente Veere.  

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een notariskantoor in Goes. Verder ben ik presentator en bestuurslid bij jazzfestival Jazz By The Sea in Domburg. Ik hou enorm veel van verschillende stijlen muziek en bezoek ook graag concerten. Verder ga ik graag uit eten, bezoek ik het strand regelmatig en ben ook vaak in de Hofstad Den Haag te vinden. 

Sinds 2016 ben ik politiek actief geworden en In 2018 ben ik verkozen tot jongste Gemeenteraadslid ooit in de Gemeente Veere. En nu in 2021 de stap gezet om zelf een lokale politieke partij op te richten: HART VOOR VEERE!

stijn.van.kervinck@hartvoorveere.nl
+31 6 31 77 70 94

'DEBATTEREN OP INHOUD EN POLITIEK BEDRIJVEN GEVOED VANUIT DE SAMENLEVING'

Ik ben Tim de Kraker (1982), woonachtig in Zoutelande. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leidinggevende bij de Nationale Politie. Met 3 zoons op de lokale basisschool en betrokkenheid bij 2 lokale voetbalverenigingen in de Gemeente sta ik midden in de samenleving. En voor deze samenleving, in het bijzonder in de Gemeente Veere, zet ik mij met veel plezier politiek in.

Ik sta voor openheid, transparantie, debatteren op inhoud en politiek bedrijven gevoed vanuit de samenleving. Het doet me plezier om te zien dat de huidige coalitie, waar Hart voor Veere trots onderdeel van uitmaakt, juist deze onderwerpen hoog in het vaandel heeft. Samen met de oppositiepartijen moeten we vooral bezig zijn met wat het beste is voor de Gemeente.

tim@hartvoorveere.nl

TIM DE KRAKER
Patrick sins

'RICHTING GEVEN AAN EEN NIEUWE KOERS'

Mijn naam is Patrick Sins (1977) en woonachtig in Domburg. Ik ben zowel in Domburg als in Middelburg ondernemer en heb dus als ondernemer en inwoner te maken met het beleid en de plannen van de Gemeente Veere. Mijn keuze om aan te sluiten bij HART VOOR VEERE is dat ik van mening ben dat er een andere koers gevaren moet worden binnen de Gemeente Veere. Ik ben geen type die afwacht en wil daarom graag als volksvertegenwoordiger meewerken en richting geven aan een nieuwe koers voor mijn collega’s en alle inwoners van de Gemeente Veere.

patrick@hartvoorveere.nl

HART VOOR VEERE

met elkaar, voor elkaar

SPEERPUNT
ZORG & WELZIJN

Mijn naam is Jan Meerwaldt, gepensioneerd arts. Voorheen bestuurslid medische staf RPZ Spijkenisse. Bij de opbouw van een nieuwe politieke partij komen er veel dingen aan bod. Een partijprogramma, speerpunten, visie en beleid. Op alle terreinen is daar kennis en kunde voor nodig. Ik zou graag een bijdrage willen leveren aan de nieuwe partij op het gebied van zorg en welzijn. Het verbeteren van inzicht in organisatie en ook communicatie. Begrijpbare taal in de Gemeente Veere voor zowel inwoners, ondernemers en toeristen.

jan@hartvoorveere.nl

JAN MEERWALDT
manuela franke-ova

'CULTUURBELEID VANZELFSPREKEND MAKEN'

Mijn naam is Manuela Franke-Ova (1971) en woonachtig met mijn gezin in het mooi gelegen dorp Oostkapelle. Als voormalig musicus ligt mijn werkervaring op cultureel gebied bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Muziekschool Zeeland met onder andere het muziekprogramma ‘Méér Muziek in de Klas’! Sinds enige tijd ben ik actief als bestuurslid voor Stichting Kamermuziek Zeeland met in het vooruitzicht een mooi kamermuziek Festival! In mijn vrije tijd speel ik trompet bij Apollo Brass in Domburg.

Waar sta ik voor? Aan de slag gaan samen met Hart voor Veere onder het motto ‘Zet Cultuur op de Agenda’,. Een vernieuwd beleid voor cultuur, cultuureducatie en cultuurparticipatie.
Daarom cultuur voor iedereen, maar ook door iedereen. Het uitdragen van onze Veerse DNA heeft drie essentiële pijlers: hart voor cultuur, inspiratie en verbinding. We hebben een rijk cultuurhistorische gemeente, die haar parels koestert en waar een diversiteit aan instellingen en cultuurmakers zorgt voor vernieuwing. Door samen de verbinding aan te gaan zorgen we gezamenlijk ervoor dat cultuur toegankelijk wordt voor iedereen.

Belangrijkste (speer)punt? Mijn ambitie is om cultuurbeleid in de toekomst vanzelfsprekend te maken als Onderdeel van een gemeentelijk beleid op woon-aantrekkelijkheid, sociale cohesie en lokale identiteit

manuela@hartvoorveere.nl