NIEUWS

mét elkaar, vóór elkaar

P E R S B E R I C H T
16 mei 2022

Donderdag 19 mei a.s. om 19.30 uur worden alle wethouders van de Gemeente Veere geïnstalleerd op het Gemeentehuis van Veere. Namens onze partij zal Marcel Steketee als wethouder worden geïnstalleerd en tevens Patrick Sins als gemeenteraadslid aantreden. En iedereen mag daarbij zijn, tot donderdag!

P E R S B E R I C H T 29 april 2022

Mededeling over de formatie in Veere. Lees verder op de pagina nieuws.

RAADSLEDEN HART VOOR VEERE GEÏNSTALLEERD.  

Gisterenavond 30 maart j.l. zijn Tim de Kraker, Stijn van Kervinck en Marcel Steketee als raadslid geïnstalleerd in de Gemeente Veere. Het resultaat van een mooie campagne die onze nieuwe partij 3 zetels opleverden. Hoe en of wij ook mee gaan doen in de coalitie zal de komende weken duidelijk worden. 

VEERSE KIEZERS STRAFFEN COALITIE AF, HART VOOR VEERE STAMPT GEMEENTERAAD BINNEN MET 3 ZETELS! 

Het was de week van de waarheid voor onze partij HART VOOR VEERE. De verkiezingscampagne is met succes afgerond. De stemmen zijn geteld. Het behalen van 3 zetels is een fantastisch resultaat voor onze partij. De kiezers hebben duidelijk laten merken dat zij het anders willen in de gemeente Veere. Het is nu aan ons om te laten zien dat het anders kan. https://www.pzc.nl/walcheren/veerse-kiezers-straffen-coalitie-af-hart-voor-veere-stampt-gemeenteraad-binnen-met-3-zetels-sgp-grootste-partij~a3bb21e4/

VERKIEZINGSSTRIJD GEMEENTE VEERE!

De week van de waarheid. De vraag is of de verkiezingscampagne met succes zal worden afgesloten. Dat hangt af van onze kiezers die hebben gestemd voor verandering. Deze week viel als laatse onderdeel van de campagne de verkiezingskrant van de gemeente Veere in de brievenbus. Vanaf donderdag weten we het en maken de partijen de balans op. Vieren hun succes of slikken een nederlaag. Zie onze pagina in de krant! verkiezingskrant-hvv.pdf (hartvoorveere.nl)

logo HARTVOORVEERE P